OHHSEM TRAVEL

Semporna nan indah

Tahukah anda Semporna mempunyai 8 pulau yang cantik. Keindahan pantai yang memukau menjadi tarikan para pelancong.

Air jernih kristal

Air laut di Semporna sangat jernih dan tenang. Pelbagai spesies ikan dapat dilihat dengan jelas semasa melakukan aktiviti snorkeling.

Coral berwarna-warni

Semporna adalah salah satu syurga bagi penyelam kerana Pulau Sipadan tersenarai antara 5 tempat menyelam terbaik di dunia.

TEAM OHHSEM

KENAPA OHH SEMPORANKU TRAVEL MENJADI PILIHAN RAMAI?

Lebih 17,000 pelancong telah bercuti ke Semporna bersama Ohhsem Travel. Kami akan all out merialisasikan impian percutian pelancong di Semporna. Penginapan di atas air pada harga yang sangat berpatutan! Servis dari A-Z, kami akan berikan layanan yang terbaik. Kami akan guide pelancong cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome ala artis. Tour guide OHHSEM berpengalaman lebih 8 tahun, kami suka bermain gitar dan menyanyikan lagu, menjadikan suasana lebih happening. Team OHHSEM yang peramah, rajin, pantas, menapati masa, mesra dan hensem.

Artis-artis Malaysia turut memilih OHHSEM sebagai travel agensi pilihan mereka. Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif dan hebat dari pelanggan-pelanggan kami.

OHHSEM TRAVEL, We make your vacation like a dream come true.

Feedback Artis Ohhsem Travel

Nazim Othman

"Kepada korang yang nak datang Semporna, tak payah pening kepala google sana sini, contact je Ohhsem Travel sebab servisnya Everything perfect! My Semporna trip menjadi sempurna dengan arrangement dari Ohh Sempornaku Travel"

Bella Astillah

"Tengoklah keindahan semporna, saya cukup terpesona! rasa tenang bercuti di sini. Siapa nak pergi ke Semporna, Maldives Malaysia. Boleh follow @ohhsem.travel Tour guide mereka pun pandai main gitar dan menyanyi, memang best!"

Zizi Kirana

"Semporna memang rancaklah! Dekat sini ada macam-macam pulau yang cantik-cantik. Aku dari dulu kalau nak pergi ke pulau, mesti aku pergi dengan Ohh Sempornaku Travel, sebab servis mereka best bah! Datang Semporna OK!"

PAKEJ OHH SEMPORNAKU TRAVEL

FEEDBACK OHHSEM TRAVEL

Valerie

"First and foremast i would like to say big thank to Ohh Sempornaku Travel for making my first trip to Semporna a memorable one.i would give them a 6/5 for excellent service in terms of how they treat their client and the accomondatiosns they have provided. Also, a special thank to Team Ohhsem who took beatiful picture of me, It means a lot💓"

Fazira

"Kami sekeluarga enjoy sangat sepanjang 4 hari. Terima kasih banyak-banyak dekat Team Ohhsem kerana layan kerenah kami. Makanan semua sedap2. Bilik sangat selesa, paling best boleh terjun depan bilik. View laut yang tak dapat dekat KL. Air jernih, ikan banyak snorkeling pun best. 😍😍😍 View pulau terbaik! Insya-Allah ada rezeki kami datang lagi ❤️"

Mahajaya Group

"Guys! Thank you so much for providing us the best trip we ever had. Not even our europe trip can beat yours! Thank you for let us be part of your service. We are also a service provider and we have high expactations when it comes to service. You guys nailed it! Thank you Ohhsem! You guys mmg fit the name! Surely will let every contacts we have to book with you guys soon!"

EXTRA AKTIVITI OHHSEM TRAVEL

ALAMAT

TML SEMPORNA BRANCH

Taman Bandar Semporna

91308 Semporna Sabah

HUBUNGI

019-3900119

ISNIN-AHAD

10AM-10PM